Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23821
Назва: | Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу |
Автори: | Нишенко, О. В. |
Ключові слова: | крос-культура комунікації проєкт менеджмент готельно-ресторанний бізнес індустрія гостинності |
Дата публікації: | 2023 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Нишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Нишенко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 151-153. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23821 |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P151-153.pdf | 290,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.