Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23821
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Нишенко, О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-07-04T08:33:14Z | - |
dc.date.available | 2023-07-04T08:33:14Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Нишенко О. В. Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу / О. В. Нишенко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 151-153. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23821 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | крос-культура | uk |
dc.subject | комунікації | uk |
dc.subject | проєкт | uk |
dc.subject | менеджмент | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | індустрія гостинності | uk |
dc.title | Крос-культурні особливості реалізації проєктів на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2023-04-14 | - |
local.conference.name | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій | - |
local.conference.section | Креативні практики в туризмі та індустрії гостинності | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P151-153.pdf | 290,5 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.