Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20849
Назва: | Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесі |
Автори: | Моргулець, О. Б. |
Ключові слова: | готельно-ресторанний бізнес клієнтоорієнтованість обслуговуючий персонал реляційні переваги |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Моргулець О. Б. Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесі / О. Б. Моргулець // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник наукових праць за результатами Всеукраїнської конференції, м. Київ, 10 травня 2022 р. / за ред. А. М. Вергун та ін. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 205-207. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20849 |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2022_P205-207.pdf | 228,39 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.