Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20849
Title: Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесі
Authors: Моргулець, О. Б.
Keywords: готельно-ресторанний бізнес
клієнтоорієнтованість
обслуговуючий персонал
реляційні переваги
Issue Date: 2022
Publisher: Київський національний університет технологій та дизайну
Citation: Моргулець О. Б. Реляційні переваги в готельно-ресторанному бізнесі / О. Б. Моргулець // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник наукових праць за результатами Всеукраїнської конференції, м. Київ, 10 травня 2022 р. / за ред. А. М. Вергун та ін. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 205-207.
URI: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20849
Appears in Collections:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
INORKKI_2022_P205-207.pdf228,39 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.