Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657
Назва: | Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні |
Автори: | Будякова, О. Ю. Хмелевська, Л. П. Бабіна, Владислава Євгенівна |
Дата публікації: | 2021 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Будякова О. Ю. Проблеми та перспективи організації гастрономічного туризму в Україні / О. Ю. Будякова, Л. П. Хмелевська, В. Є. Бабіна // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей II Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 23 квітня 2021 року. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 103-106. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18657 |
Розташовується у зібраннях: | Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMPER2021_P103-106.pdf | 181,86 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.