Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18814
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖирна, А. О.-
dc.contributor.authorНишенко, О. В.-
dc.date.accessioned2021-11-02T13:51:00Z-
dc.date.available2021-11-02T13:51:00Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЖирна А. О. Моноресторан як один з векторів розвитку ресторанного бізнесу України / А. О. Жирна, О. В. Нишенко // Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу : збірник тез доповідей II Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти та молодих учених, м. Київ, 25 березня 2021 р. / упор. О. В. Ольшанська. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 340-342.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/18814-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleМоноресторан як один з векторів розвитку ресторанного бізнесу Україниuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-03-25-
local.conference.nameДомінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресуuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionПроблеми забезпечення сталого розвитку туризму в умовах глобальних викликівuk
Розташовується у зібраннях:Домінанти соціально-економічного розвитку України в умовах інноваційного типу прогресу
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
DOMIN2021_P340-342.pdf170,56 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.