Please use this identifier to cite or link to this item: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1895
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДанилкович, А. Г.-
dc.date.accessioned2016-06-16T07:27:36Z-
dc.date.available2016-06-16T07:27:36Z-
dc.date.issued2009-
dc.identifier.citationДанилкович А. Г. Розробка технології безхромового формування лимарно-сідельної шкіри / А. Г. Данилкович // Науковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації України. — 2009. — № 1. — С. 52-54.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1895-
dc.description.abstractРозроблена технологія синтетично-рослинного дублення голини шкур великої рогатої худоби з кислотним знезолюванням для отримання лимарно-сідельної шкіри без використання сполук хрому. Технологія дозволяє скоротити тривалість обробок на 18 год., зменшити витрату води в 1,6...2,2 рази та суттєво скоротити вміст токсичних речовин в стічних водах шкіряного виробництва.uk
dc.description.abstractThe synthetic and vegetable tanning technology of cattle hides has been developed with the application of acid deliming for abstaining harness leather without using chrome compounds. This technology allows to reduce the time of processing by 18 hours, to decrease 1,6...2,2 times water consumption and to cut down considerably toxic substances in sewage.uk
dc.language.isoukuk
dc.titleРозробка технології безхромового формування лимарно-сідельної шкіриuk
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.sourceНауковий вісник Полтавського університету споживчої кооперації Україниuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
Appears in Collections:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Лим-сід.шкіра(1).pdf120,67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.