Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1904
Назва: Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства
Автори: Жарінова, А. Г.
Кравченко, О. М.
Ключові слова: restaurant management
the development of the restaurant business
services sector
ресторанное хозяйство
развитие ресторанного бизнеса
сфера услуг
ресторанне господарство
розвиток ресторанного бізнесу
сфера послуг
Дата публікації: 2016
Бібліографічний опис: Жарінова А. Г. Проблеми та перспективи розвитку ресторанного господарства [Електронний ресурс] / А. Г. Жарінова, О. М. Кравченко // Технології та дизайн. - 2016. - № 1 (18). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_1_12.
Source: Технології та дизайн
Короткий огляд (реферат): Стаття присвячена розвитку ресторанного бізнесу України, проблемам його становлення та шляхам для їх вирішення. Досліджені наявні проблеми розвитку ресторанного господарства та простежені майбутні шляхи для розвитку.
Статья посвящена развитию ресторанного бизнеса Украины, проблемам его становления и путям их решения. Исследованы существующие проблемы развития ресторанного хозяйства и прослежены будущие пути для развития.
The article is devoted to the development of the restaurant business in Ukraine, its formation problems and ways of solving them. We have studied the existing problems of the restaurant industry, and traced the path for the future development.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/1904
http://nbuv.gov.ua/UJRN/td_2016_1_12
Faculty: Факультет економіки та бізнесу
Department: Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну
Розташовується у зібраннях:Електронний науковий журнал «Технології та дизайн»
Наукові публікації (статті)
Кафедра маркетингу та комунікаційного дизайну (МКД)

Файли цього матеріалу:
Файл РозмірФормат 
td_2016_N1_12.pdf495,93 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.