Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19155
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Хаустова, Є. Б. | - |
dc.contributor.author | Асауленко, І. Ф. | - |
dc.date.accessioned | 2021-12-23T13:33:42Z | - |
dc.date.available | 2021-12-23T13:33:42Z | - |
dc.date.issued | 2021-12 | - |
dc.identifier.citation | Асауленко І. Ф. Створення та просування бренду підприємницької структури в сфері ресторанного бізнесу : дипломна магістерська робота за спеціальністю 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / І. Ф. Асауленко ; наук. кер. Є. Б. Хаустова ; рец. Н. А. Крахмальова. – Київ : КНУТД, 2021. – 119 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19155 | - |
dc.description.abstract | Дипломну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних основ брендингу та розробці напрямків підвищення ефективності просування бренду ресторану. На підставі аналізу діяльності ресторану Дон Вітсент розроблено заходи щодо його удосконалення. Запропоновано основні напрями удосконалення підвищення ефективності просування бренду ресторану Дон Вітсент, що включають рекомендації щодо удосконалення та подальшого розвитку брендингу підприємства. | uk |
dc.description.abstract | Дипломная магистерская работа посвящена исследованию теоретических основ брендинга и разработке направлений повышения эффективности продвижения бренда ресторана. На основании анализа деятельности ресторана Дон Витсент разработаны мероприятия по его усовершенствованию. Предложены основные направления совершенствования повышения эффективности продвижения бренда ресторана Дон Витсент, включающие рекомендации по совершенствованию и дальнейшему развитию брендинга предприятия. | uk |
dc.description.abstract | Master's thesis is devoted to the study of the theoretical foundations of branding and the development of areas to improve the efficiency of the restaurant brand. Based on the analysis of the Don Witcent restaurant, measures have been developed to improve it. The main directions of improving the efficiency of brand promotion of the restaurant Don Witsent, including recommendations for improving and further developing the branding of the enterprise. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | брендинг | uk |
dc.subject | бренд | uk |
dc.subject | креатив | uk |
dc.subject | імідж | uk |
dc.subject | бренд-менеджмент | uk |
dc.subject | логотип | uk |
dc.subject | имидж | uk |
dc.subject | branding | uk |
dc.subject | brand | uk |
dc.subject | creative | uk |
dc.subject | image | uk |
dc.subject | brand management | uk |
dc.subject | logo | uk |
dc.title | Створення та просування бренду підприємницької структури в сфері ресторанного бізнесу | uk |
dc.title.alternative | Создание и продвижение бренда предпринимательской структуры в сфере ресторанного бизнеса | uk |
dc.title.alternative | Creation and promotion of the brand of the enterprise structure in the sphere of restaurant business | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Асауленко, Иван Федорович | - |
local.contributor.altauthor | Asaulenko, Ivan | - |
local.subject.faculty | Факультет управління та бізнес-дизайну | uk |
local.subject.department | Кафедра смарт-економіки | uk |
local.subject.department | Кафедра підприємництва та бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | МгПС-20 | uk |
local.diplom.target | Метою написання дипломної роботи є дослідження теоретичних основ брендингу та розробка напрямів підвищення ефективності просування бренду ресторану. | uk |
local.diplom.object | Об’єктом дослідження виступає бренд ресторану Дон Вітсент. | uk |
local.diplom.predmet | Предметом дослідження виступає процес створення та просування бренду підприємницької структури в сфері ресторанного бізнесу. | uk |
local.diplom.method | Структурно-системний метод використовується при дослідженні теоретико-методичних засад дослідження. Історико-хронологічний метод використовується для оцінки досвіду компаній щодо застосування брендингу, етапів фомування відомих брендів. Статистично-аналітичний методи використовуються для обробки результатів анкетування при визначенні впливу брендингу на свідомість споживачів. Метод порівняння застосовується при оцінці ефективності бренду компанії. Графічний метод застосовується для наочності отриманих результатів при дослідженні. | uk |
local.diplom.okr | Магістр | uk |
local.diplom.speciality | 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність | uk |
local.diplom.program | Підприємництво та сервісна діяльність | uk |
local.contributor.altadvisor | Хаустова, Евгения Борисовна | - |
local.contributor.altadvisor | Khaustova, Yevheniia | - |
Розташовується у зібраннях: | Магістерський рівень Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) Кафедра смарт-економіки (СЕ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom076_Asaulenko_Khaustova.pdf | 2,32 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.