Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19389
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorОпанащук, Ю. Я.-
dc.contributor.authorКолісниченко, Т. О.-
dc.contributor.authorВергун, А. М.-
dc.date.accessioned2022-01-31T12:18:56Z-
dc.date.available2022-01-31T12:18:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationОпанащук Ю. Я. Світові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесі / Ю. Я. Опанащук, Т. О. Колісниченко, А. М. Вергун // Проблеми інноваційно-інвестиційного розвитку. Серія : Економіка та менеджмент. – 2021. – № 27. – С. 57-66.uk
dc.identifier.isbn2224-1213uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19389-
dc.description.abstractВ статті узагальнено практичний досвід використання інноваційних технологій у готельно-ресторанному та туристичному бізнесі. Наукова новизна полягає в тому, що в даній статті представлено інновації: продуктові, технологічні (у розвитку транспортної інфраструктури), засоби розміщення преміум-сегмента та туристичні інновації у різних регіонах світу. В результаті дослідження встановлено, що інновації в туристичній інфраструктурі сприяють зміні попиту та обсягу туристичного потоку, залученню коштів в країну, сприяють можливості підвищення привабливості туристичної дестинації.uk
dc.description.abstractЦель статьи – выяснить и обобщить практический опыт использования инновационных технологий в гостинично-ресторанном и туристическом бизнесе. Методология исследования заключается в применении методов анализа, синтеза, сравнения, обобщения, прогнозирования, а также в использовании системного и деятельностного подходов. Научная новизна заключается в том, что в данной статье представлены инновации: продуктовые, технологические – в развитии транспортной инфраструктуры, средства размещения премиум-сегмента и туристические – в разных регионах мира. В результате исследования установлено, что инновации в туристической инфраструктуре способствуют изменению структуры спроса и объема туристического потока, привлечению средств в страну, создают возможности повышения привлекательности туристической дестинации.uk
dc.description.abstractThe purpose of the article – find out and summarize the practical experience of using innovative technologies in the hotel and restaurant and tourism business. The research methodology consists in the application of methods of analysis, synthesis, comparison, generalization, forecasting, as well as in the use of systemic and activity-based approaches. The scientific novelty lies in the fact that this article presents modern product innovations, technological innovations in the development of transport infrastructure, accommodation facilities for the premium segment and tourism innovations in different regions of the world. As a result of the study, it was found that innovations in the tourist infrastructure contribute to a change in the structure of demand and the volume of tourist flow, to attract funds to the country, create opportunities to increase the attractiveness of a tourist destination.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectінноваційна діяльністьuk
dc.subjectпродуктові інноваціїuk
dc.subjectтехнологічні інноваціїuk
dc.subjectтранспортна інфраструктураuk
dc.subjectготельна інфраструктураuk
dc.subjectинновацииuk
dc.subjectинновационная деятельностьuk
dc.subjectпродуктовые инновацииuk
dc.subjectтехнологические инновацииuk
dc.subjectтранспортная инфраструктураuk
dc.subjectгостиничная инфраструктураuk
dc.subjectinnovationsuk
dc.subjectinnovative activityuk
dc.subjectproduct innovationsuk
dc.subjecttechnological innovationsuk
dc.subjecttransport infrastructureuk
dc.subjecttransport infrastructureuk
dc.titleСвітові досягнення та інноваційні технології в сучасному туристичному та готельно-ресторанному бізнесіuk
dc.title.alternativeМировые достижения и инновационные технологии в современном туристическом и гостинично-ресторанном бизнесеuk
dc.title.alternativeWorld achievements and innovative technologies in modern tourism and hotel restaurant businessuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorОпанащук, Юрий Яковлевич-
local.contributor.altauthorКолесниченко, Татьяна Александровна-
local.contributor.altauthorВергун, Антонина Николаевна-
local.contributor.altauthorOpanaschuk, Yuriy-
local.contributor.altauthorKolisnychenko, Tetiana-
local.contributor.altauthorVerhun, Antonina-
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.sourceПроблеми інноваційно-інвестиційного розвитку. Серія : Економіка та менеджментuk
local.sourceThe Problems of Innovation and Investment-Driven Development. Series : Economy and managementuk
local.subject.facultyФакультет культурних і креативних індустрійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.identifier.doi10.33813/2224-1213.27.2021.6uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Опанащук_Колісниченко_Вергун.pdf300,3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.