Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Zinchuk, V. | - |
dc.contributor.author | Kugai, Kseniia | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-13T13:27:59Z | - |
dc.date.available | 2022-05-13T13:27:59Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Zinchuk V. Tube meat: the end of livestock era / V. Zinchuk, K. Kugai // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 42-46. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19575 | - |
dc.description.abstract | The article deals with the issue of eating meat, namely the ethical aspects of the problem. Eating meat leads to significant increases of harmful emissions to the atmosphere. Global climate change and multiple problems are the result of it. You can’t make all people go vegan, but you can grow artificial meat from animal stem cells. The production of this product is too expensive satisfaction for now but it has its own advantages. Over time it will almost completely replace the real meat product. | uk |
dc.description.abstract | Стаття аналізує проблему споживання м’яса в їжу, а саме етичні аспекти цього питання. Споживання м’яса призводить до значного збільшення шкідливих викидів в атмосферу. З цього випливає глобальна зміна клімату та численні проблеми. Не можна змусити всіх людей перейти на вегатеріанство, але можна вирощувати штучне м’ясо зі стовбурових клітин тварин. Виробництво такого продукту поки занадто дороге задоволення, але має свої переваги. З плином часу воно майже повністю замінить справжній м’ясний продукт. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | emissions | uk |
dc.subject | climate change | uk |
dc.subject | artificial meat | uk |
dc.subject | stem cells | uk |
dc.subject | викиди | uk |
dc.subject | зміна клімату | uk |
dc.subject | штучне м’ясо | uk |
dc.subject | стовбурові клітини | uk |
dc.title | Tube meat: the end of livestock era | uk |
dc.title.alternative | М’ясо з пробірки: кінець ери тваринництва | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Зінчук, В. В. | - |
local.contributor.altauthor | Кугай, К. Б. | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-11-18 | - |
local.conference.name | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Інноватика в бізнесі | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2021_V2_P042-046.pdf | 159,96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.