Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19609
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorФесак, Є. М.-
dc.contributor.authorБорецька, Н. П.-
dc.date.accessioned2022-05-16T13:20:47Z-
dc.date.available2022-05-16T13:20:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationФесак Є. М. Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19 / Є. М. Фесак, Н. П. Борецька // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 245-249.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19609-
dc.description.abstractСтаття присвячена сучасним трендам діяльності ресторанів, які вимушені в період пандемії COVID-19 застосовувати нові форми і методи діяльності для того, щоб не втратити постійних клієнтів, або частково чи повністю переорієнтуватись на нові сегменти ринків споживачів. Особливе місце в дослідженні займають питання необхідності запровадження в діяльності підприємств ресторанного бізнесу online реклами, у тому числі таргетованої реклами.uk
dc.description.abstractThe article is devoted to current trends in restaurants, which are forced during the COVID-19 pandemic to use new forms and methods of activity in order not to lose regular customers, or partially or completely reorient to new segments of consumer markets. A special place in the study is occupied by the need to introduce online advertising in the activities of restaurant business enterprises, including targeted advertising.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectпандемія COVID-19uk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectтаргетована рекламаuk
dc.subjectздорове харчуванняuk
dc.subjectсоціальні мережіuk
dc.subjectCOVID-19 pandemicuk
dc.subjectrestaurant businessuk
dc.subjecttargeted advertisinguk
dc.subjecthealthy eatinguk
dc.subjectsocial networksuk
dc.titleОсновні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19uk
dc.title.alternativeMain trends of restaurant business development in the convention of the COVID-19 pandemicuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorFesak, Y. M.-
local.contributor.altauthorBorecka, N. P.-
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-11-18-
local.conference.nameІнноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливостіuk
local.subject.method0uk
local.conference.sectionІнноватика в бізнесіuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatyka2021_V2_P245-249.pdf216,36 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.