Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19609
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Фесак, Є. М. | - |
dc.contributor.author | Борецька, Н. П. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-16T13:20:47Z | - |
dc.date.available | 2022-05-16T13:20:47Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Фесак Є. М. Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19 / Є. М. Фесак, Н. П. Борецька // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 245-249. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19609 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена сучасним трендам діяльності ресторанів, які вимушені в період пандемії COVID-19 застосовувати нові форми і методи діяльності для того, щоб не втратити постійних клієнтів, або частково чи повністю переорієнтуватись на нові сегменти ринків споживачів. Особливе місце в дослідженні займають питання необхідності запровадження в діяльності підприємств ресторанного бізнесу online реклами, у тому числі таргетованої реклами. | uk |
dc.description.abstract | The article is devoted to current trends in restaurants, which are forced during the COVID-19 pandemic to use new forms and methods of activity in order not to lose regular customers, or partially or completely reorient to new segments of consumer markets. A special place in the study is occupied by the need to introduce online advertising in the activities of restaurant business enterprises, including targeted advertising. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | пандемія COVID-19 | uk |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | таргетована реклама | uk |
dc.subject | здорове харчування | uk |
dc.subject | соціальні мережі | uk |
dc.subject | COVID-19 pandemic | uk |
dc.subject | restaurant business | uk |
dc.subject | targeted advertising | uk |
dc.subject | healthy eating | uk |
dc.subject | social networks | uk |
dc.title | Основні тренди розвитку ресторанного бізнесу в умовах пандемії COVID-19 | uk |
dc.title.alternative | Main trends of restaurant business development in the convention of the COVID-19 pandemic | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Fesak, Y. M. | - |
local.contributor.altauthor | Borecka, N. P. | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-11-18 | - |
local.conference.name | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Інноватика в бізнесі | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2021_V2_P245-249.pdf | 216,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.