Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19614
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Шостак, Н. С. | - |
dc.contributor.author | Редька, В. Ю. | - |
dc.contributor.author | Яворська, О. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-05-16T13:37:16Z | - |
dc.date.available | 2022-05-16T13:37:16Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Шостак Н. С. Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування / Н. С. Шостак, В. Ю. Редька, О. Г. Яворська // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали II Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 18 листопада 2021 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2021. – С. 274-278. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/19614 | - |
dc.description.abstract | В статті розглянуто ключові аспекти бізнес-аналітики як важливої складової організації сучасного сталого підприємництва у сфері готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. Дослідження проведено на основі аналізу наукових джерел інформації та пошуково-дослідницької роботи студентів наукового гуртка кафедри готельно-ресторанного та туристичного бізнесу факультету культурних та креативних технологій Київського національного університету технологій та дизайну. Викладено основні положення щодо ролі бізнес-аналітики та представлено структурно-логічні схеми щодо місця business intelligence (ВI) у роботі суб'єктів підприємницької діяльності сфери обслуговування. | uk |
dc.description.abstract | The article considers the key aspects of business intelligence (ВI) as an important component of the organization of modern sustainable entrepreneurship in the tourism, hotel and restaurant business. The study was conducted on the basis of the analysis of science studio of information and research work of students of the scientific circle of the Department of Tourist, Hotel and Restaurant business of the Faculty of Cultural and Creative Industries at the Kiev National University of Technology and Design. The main approaches to the formation of the business іntelligence are presented and structural and logical schemes on the place of business intelligence in the work of business entities in the field of service are presented. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | бізнес-аналітика | uk |
dc.subject | підприємництво | uk |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | туристичний бізнес | uk |
dc.subject | business intelligence | uk |
dc.subject | business activity | uk |
dc.subject | tourist | uk |
dc.subject | hotel business | uk |
dc.subject | restaurant business | uk |
dc.title | Бізнес-аналітика в системі інформатизації підприємницької діяльності сфери обслуговування | uk |
dc.title.alternative | Business intelligence in the system of informatization of entrepreneurial activity in the sphere of service | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Shostak, N. S. | - |
local.contributor.altauthor | Redka, V. Y. | - |
local.contributor.altauthor | Yavorska, O. H. | - |
local.conference.location | Київ | uk |
local.conference.date | 2021-11-18 | - |
local.conference.name | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
local.conference.section | Інноватика в бізнесі | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2021_V2_P274-278.pdf | 201,36 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.