Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20365
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Сидоренко, Т. М. | - |
dc.date.accessioned | 2022-11-14T20:08:04Z | - |
dc.date.available | 2022-11-14T20:08:04Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Сидоренко Т. М. Особливості функціонування готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану / Т. М. Сидоренко // Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку : тези доповідей III Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Київ, 10 червня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 67-70. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20365 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.title | Особливості функціонування готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-06-10 | - |
local.conference.name | Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку | uk |
local.conference.section | Особливості управління бізнесом в умовах воєнного стану та в період післявоєнної розбудови | uk |
Розташовується у зібраннях: | Імперативи економічного зростання в контексті реалізації глобальних цілей сталого розвитку |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
IMPER_2022_V1_P067-070.pdf | 268,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.