Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20748
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Паришкура, Ю. В. | uk |
dc.contributor.author | Савчук, В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-01-22T17:16:10Z | - |
dc.date.available | 2023-01-22T17:16:10Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Савчук В. Знання особливостей контролю рухової підготовленості у футболі для майбутніх фахівців фізичної культури і спорту / В. Савчук ; наук. кер. Ю. В. Паришкура // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник наукових праць за результатами Всеукраїнської конференції, м. Київ, 10 травня 2022 р. / за ред. А. М. Вергун та ін. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 74-76. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/20748 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | рухова підготовленість | uk |
dc.subject | футбол | uk |
dc.subject | рухові якості | uk |
dc.subject | контроль розвитку рухових якостей | uk |
dc.subject | майбутні фахівці фізичної культури і спорту | uk |
dc.title | Знання особливостей контролю рухової підготовленості у футболі для майбутніх фахівців фізичної культури і спорту | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-05-10 | - |
local.conference.name | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій | - |
local.conference.section | Інноваційні технології у фізичній культурі і спорті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2022_P074-076.pdf | 167,43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.