Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21124
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Овчарек, Володимир | - |
dc.contributor.author | Бєляєва, Катерина | - |
dc.contributor.author | Батрак, Вадим | - |
dc.contributor.author | Шаповал, Анатолій | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-17T19:48:23Z | - |
dc.date.available | 2023-02-17T19:48:23Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS" / В. Овчарек, К. Бєляєва, В. Батрак, А. Шаповал // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 127-129. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21124 | - |
dc.description.abstract | Представлено результати розгляду ключових аспектів та важливих елементів айдентики іспанського ресторану "KORMINAS". Метою роботи був аналіз сучасних тенденцій і методів створення корпоративної айдентики бренду, через вдалий концептуальний, стратегічний та візуальний підхід. Проаналізовано основні елементи сучасної айдентики. | uk |
dc.description.abstract | The results of consideration of key aspects and important elements of the identity of the Spanish restaurant "KORMINAS" are presented. The aim of the work was to analyze current trends and methods of creating corporate identity and a strong brand, through a successful conceptual, strategic and visual approach. The main elements of modern identity are analyzed. It is found out which visual and conceptual solutions and visual-communicative approaches lead to success in the restaurant business. | en |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | логотип | uk |
dc.subject | концепція | uk |
dc.subject | фірмовий стиль | uk |
dc.subject | брендинг | uk |
dc.subject | айдентика | uk |
dc.subject | ресторан | uk |
dc.subject | ресторанний бізнес | uk |
dc.subject | logo | uk |
dc.subject | concept | uk |
dc.subject | corporate style | uk |
dc.subject | branding | uk |
dc.subject | identity | uk |
dc.subject | restaurant | uk |
dc.subject | restaurant business | uk |
dc.title | Розробка айдентики іспанського ресторану "KORMINAS" | uk |
dc.title.alternative | Development of the identity of the Spanish restaurant "KORMINAS" | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Ovcharek, V. | - |
local.contributor.altauthor | Bieliaieva, K. | - |
local.contributor.altauthor | Batrak, V. | - |
local.contributor.altauthor | Shapoval, A. | - |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-04-27 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | - |
local.conference.section | Інформаційні технології візуалізації у дизайні | uk |
Розташовується у зібраннях: | Кафедра мультимедійного дизайну (МД) Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD_2022_V2_P127-129.pdf | 198,17 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.