Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21145
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бурлак, Галина | - |
dc.contributor.author | Вілінська, Людмила | - |
dc.contributor.author | Федоренко, Катерина | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-18T18:35:15Z | - |
dc.date.available | 2023-02-18T18:35:15Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Бурлак Г. Елементи світлового дізайну у організації простору ресторану / Г. Бурлак, Л. Вілінська, К. Федоренко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 200-201. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21145 | - |
dc.description.abstract | Правильно організоване світло на об'єктах ресторанного бізнесу є одним із потужних інструментів для залучення та утримання уваги споживачів. Актуальністю даного дослідження є розгляд технологій організації освітлення об'єктів ресторанного комплексу для створення арт-об'єкта, що привертає до себе увагу, та збільшення трафіку закладу. Проведено аналіз освітленості ресторанного об'єкту з точки зору інноваційних підходів у висвітленні та відповідності нормам. Показано, що вибір енергозберігаючих ламп та диммерування у світильниках дозволяє заощаджувати енергоресурси. Світлове оформлення сприяє перетворенню ресторану Yug на арт-об'єкт, що привертає до себе увагу. | uk |
dc.description.abstract | Properly organized lighting in the restaurant business is one of the powerful tools to attract and retain the attention of consumers. The relevance of this study is to consider the technology of lighting the restaurant complex to create an art object that attracts attention and increase traffic. The analysis of the lighting of the restaurant object in terms of innovative approaches to lighting and compliance with standards. It is shown that the choice of energy-saving lamps and dimming in lamps allows you to save energy. The light design helps to transform the Yug restaurant into an eye-catching art object. | en |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | освітлення | uk |
dc.subject | світловий комфорт | uk |
dc.subject | коефіцієнт пульсації | uk |
dc.subject | арт-об'єкт | uk |
dc.subject | енергозберігаюче освітлення | uk |
dc.subject | lighting | uk |
dc.subject | light comfort | uk |
dc.subject | ripple factor | uk |
dc.subject | art object | uk |
dc.subject | energy-saving lighting | uk |
dc.title | Елементи світлового дізайну у організації простору ресторану | uk |
dc.title.alternative | Elements of light design in the organization of restaurant space | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.contributor.altauthor | Burlak, H. | - |
local.contributor.altauthor | Vilinska, L. | - |
local.contributor.altauthor | Fedorenko, K. | - |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-04-27 | - |
local.conference.name | Актуальні проблеми сучасного дизайну | - |
local.conference.section | Перспективи розвитку дизайну архітектурного середовища | uk |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми сучасного дизайну |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
APSD_2022_V2_P200-201.pdf | 153,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.