Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21145
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБурлак, Галина-
dc.contributor.authorВілінська, Людмила-
dc.contributor.authorФедоренко, Катерина-
dc.date.accessioned2023-02-18T18:35:15Z-
dc.date.available2023-02-18T18:35:15Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБурлак Г. Елементи світлового дізайну у організації простору ресторану / Г. Бурлак, Л. Вілінська, К. Федоренко // Актуальні проблеми сучасного дизайну : збірник матеріалів ІV Міжнародної науково-практичної конференції, м. Київ, 27 квітня 2022 року. – В 2-х т. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 200-201.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21145-
dc.description.abstractПравильно організоване світло на об'єктах ресторанного бізнесу є одним із потужних інструментів для залучення та утримання уваги споживачів. Актуальністю даного дослідження є розгляд технологій організації освітлення об'єктів ресторанного комплексу для створення арт-об'єкта, що привертає до себе увагу, та збільшення трафіку закладу. Проведено аналіз освітленості ресторанного об'єкту з точки зору інноваційних підходів у висвітленні та відповідності нормам. Показано, що вибір енергозберігаючих ламп та диммерування у світильниках дозволяє заощаджувати енергоресурси. Світлове оформлення сприяє перетворенню ресторану Yug на арт-об'єкт, що привертає до себе увагу.uk
dc.description.abstractProperly organized lighting in the restaurant business is one of the powerful tools to attract and retain the attention of consumers. The relevance of this study is to consider the technology of lighting the restaurant complex to create an art object that attracts attention and increase traffic. The analysis of the lighting of the restaurant object in terms of innovative approaches to lighting and compliance with standards. It is shown that the choice of energy-saving lamps and dimming in lamps allows you to save energy. The light design helps to transform the Yug restaurant into an eye-catching art object.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectосвітленняuk
dc.subjectсвітловий комфортuk
dc.subjectкоефіцієнт пульсаціїuk
dc.subjectарт-об'єктuk
dc.subjectенергозберігаюче освітленняuk
dc.subjectlightinguk
dc.subjectlight comfortuk
dc.subjectripple factoruk
dc.subjectart objectuk
dc.subjectenergy-saving lightinguk
dc.titleЕлементи світлового дізайну у організації простору ресторануuk
dc.title.alternativeElements of light design in the organization of restaurant spaceuk
dc.typeThesisuk
local.contributor.altauthorBurlak, H.-
local.contributor.altauthorVilinska, L.-
local.contributor.altauthorFedorenko, K.-
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2022-04-27-
local.conference.nameАктуальні проблеми сучасного дизайну-
local.conference.sectionПерспективи розвитку дизайну архітектурного середовищаuk
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми сучасного дизайну

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
APSD_2022_V2_P200-201.pdf153,34 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.