Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21255
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Simion, D. | - |
dc.contributor.author | Gaidau, C. | - |
dc.contributor.author | Paun, Gabriela | - |
dc.contributor.author | Berechet, Daniela | - |
dc.contributor.author | Stanca, Maria | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-03T09:46:16Z | - |
dc.date.available | 2023-03-03T09:46:16Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | New technology for preparation of cellulose/elastin membranes based on surfactants and the mechanism for separating turmeric from aqueous solutions / D. Simion, C. Gaidau, G. Paun, D. Berechet, M. Stanca // Збірник тез доповідей VІ Міжнародної науково-практичної конференції текстильних та фешн технологій KyivTex&Fashion, м. Київ, 20 жовтня 2022 року. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 22-23. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/21255 | - |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | gemini and bola surfactants | uk |
dc.subject | cellulose/elastin membranes | uk |
dc.subject | mechanism of turmeric from aqueous solutions | uk |
dc.title | New technology for preparation of cellulose/elastin membranes based on surfactants and the mechanism for separating turmeric from aqueous solutions | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-10-20 | - |
local.conference.name | KyivTex&Fashion | - |
local.conference.section | Новітні текстильні матеріали та технології. Актуальні питання сучасного матеріалознавства = Advanced textile materials and technologies. Topical issues of materials science | uk |
Розташовується у зібраннях: | KyivTex&Fashion |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KyivTex&Fashion_2022_P022-023.pdf | 455,34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.