Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22764
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Булгакова, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Іщук, О. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-08T21:28:05Z | - |
dc.date.available | 2023-03-08T21:28:05Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Булгакова Т. В. Сучасні тенденції в дизайні інтер'єру закладів громадського харчування / Т. В. Булгакова, О. С. Іщук // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 103-107. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22764 | - |
dc.description.abstract | У статті наведені результати аналізу сучасного досвіду проєктування інтер’єру закладів громадського харчування, як приклад докладно розглянуті проєкти інтер’єру двох закладів в Україні, ресторану "Мама Манана" в місті Київ та ресторану "Yoki restaurant" в місті Чернівці. Визначені основні сучасні тенденції в дизайні інтер’єру закладів громадського харчування у використанні освітлення, озеленення та підходах до художньо-естетичних рішень. | uk |
dc.description.abstract | The article presents the results of the analysis of the modern experience of designing the interior of public catering establishments, as an example, the interior projects of two establishments in Ukraine, the restaurant "Mama Manana" in the city of Kyiv and the restaurant "Yoki restaurant" in the city of Chernivtsi, are considered in detail. The main modern trends in the interior design of public catering establishments in the use of lighting, landscaping, and approaches to artistic and aesthetic solutions are determined. | en |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | сучасні тенденції | uk |
dc.subject | дизайн інтер’єру | uk |
dc.subject | заклад громадського харчування | uk |
dc.subject | тренди | uk |
dc.subject | художньо-естетичне рішення | uk |
dc.subject | modern trends | uk |
dc.subject | interior design | uk |
dc.subject | public catering establishment | uk |
dc.subject | trends | uk |
dc.subject | artistic and aesthetic solution | uk |
dc.title | Сучасні тенденції в дизайні інтер'єру закладів громадського харчування | uk |
dc.title.alternative | Current trends in interior design of public catering establishments | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Bulgakova, T. V. | - |
local.contributor.altauthor | Ishchuk, O. S. | - |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2022-11-17 | - |
local.conference.name | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | - |
local.conference.section | Інноватика в науці | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Innovatyka2022_V1_P103-107.pdf | 2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.