Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22764
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorБулгакова, Т. В.-
dc.contributor.authorІщук, О. С.-
dc.date.accessioned2023-03-08T21:28:05Z-
dc.date.available2023-03-08T21:28:05Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationБулгакова Т. В. Сучасні тенденції в дизайні інтер'єру закладів громадського харчування / Т. В. Булгакова, О. С. Іщук // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали IIІ Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 17 листопада 2022 року. – Т. 1. – Київ : КНУТД, 2022. – С. 103-107.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22764-
dc.description.abstractУ статті наведені результати аналізу сучасного досвіду проєктування інтер’єру закладів громадського харчування, як приклад докладно розглянуті проєкти інтер’єру двох закладів в Україні, ресторану "Мама Манана" в місті Київ та ресторану "Yoki restaurant" в місті Чернівці. Визначені основні сучасні тенденції в дизайні інтер’єру закладів громадського харчування у використанні освітлення, озеленення та підходах до художньо-естетичних рішень.uk
dc.description.abstractThe article presents the results of the analysis of the modern experience of designing the interior of public catering establishments, as an example, the interior projects of two establishments in Ukraine, the restaurant "Mama Manana" in the city of Kyiv and the restaurant "Yoki restaurant" in the city of Chernivtsi, are considered in detail. The main modern trends in the interior design of public catering establishments in the use of lighting, landscaping, and approaches to artistic and aesthetic solutions are determined.en
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectсучасні тенденціїuk
dc.subjectдизайн інтер’єруuk
dc.subjectзаклад громадського харчуванняuk
dc.subjectтрендиuk
dc.subjectхудожньо-естетичне рішенняuk
dc.subjectmodern trendsuk
dc.subjectinterior designuk
dc.subjectpublic catering establishmentuk
dc.subjecttrendsuk
dc.subjectartistic and aesthetic solutionuk
dc.titleСучасні тенденції в дизайні інтер'єру закладів громадського харчуванняuk
dc.title.alternativeCurrent trends in interior design of public catering establishmentsuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorBulgakova, T. V.-
local.contributor.altauthorIshchuk, O. S.-
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2022-11-17-
local.conference.nameІнноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості-
local.conference.sectionІнноватика в науціuk
Розташовується у зібраннях:Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості
Кафедра дизайну інтер'єру і меблів (ДІМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Innovatyka2022_V1_P103-107.pdf2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.