Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22929
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБіла, Т. Я.-
dc.contributor.authorСтадник, Денис Олегович-
dc.date.accessioned2023-03-31T09:44:07Z-
dc.date.available2023-03-31T09:44:07Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationСтадник Д. О. Вдосконалення електропривода з мікропроцесорним керуванням для побутової хлібопічки : дипломна магістерська робота за спеціальністю 141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка / Д. О. Стадник ; наук. кер. Т. Я. Біла. – Київ : КНУТД, 2022. – 70 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/22929-
dc.description.abstractДипломна магістерська робота присвячена вдосконаленню електропривода з мікропроцесорним керуванням побутової хлібопічки. В роботі проведено огляд і аналіз роботи сучасних хлібопічок, а також патентних рішень, що направлені на їх вдосконалення. Вибрано технічне рішення, що дозволить покращити конструкцію. Метою дослідження є удосконалення конструкції побутових хлібопічок, що може бути застосовано при створенні нових конструкцій. В роботі виконано розрахунок термоізоляції корпусу при наявності повітряного зазору і при умові примусової циркуляції повітря в камері випікання. Визначено, що при турбулентному режимі руху повітря тепловий режим найбільш сприятливий і корпус не потребує додаткової теплоізоляції. Виконано розрахунки відцентрового вентилятора, що буде забезпечувати визначені параметри роботи хлібопічки. Розраховано елементи схеми керування. Завдання, що поставлені в даній роботі, вирішувалися на основі сучасних математичних методів з використанням класичних положень гідравліки, фізики, електромеханіки. Наукова новизна одержаних результатів полягає в тому, що виконано аналітичне дослідження теплового режиму хлібопічки при умові використання відцентрового вентилятора.uk
dc.description.abstractThe master's thesis is devoted to the improvement of the electric drive with microprocessor control of the household bread maker. The paper reviews and analyzes the operation of modern bread ovens, as well as patent solutions aimed at their improvement. A technical solution has been chosen that will improve the design. The purpose of the research is to improve the design of household bread ovens, which can be used in the creation of new designs. In the work, the thermal insulation of the case is calculated in the presence of an air gap and under the condition of forced air circulation in the baking chamber. It was determined that with a turbulent mode of air movement, the thermal mode is the most favorable and the case does not need additional thermal insulation. The calculations of the centrifugal fan, which will provide the defined parameters of the bread maker, have been performed. The elements of the control scheme are calculated. The tasks set in this work were solved on the basis of modern mathematical methods using classical principles of hydraulics, physics, and electromechanics. The scientific novelty of the obtained results lies in the fact that an analytical study of the thermal regime of the bread maker was carried out under the condition of using a centrifugal fan.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectхлібопічка побутоваuk
dc.subjectсистема керуванняuk
dc.subjectкамера випіканняuk
dc.subjectциклограма роботиuk
dc.subjectалгоритмuk
dc.subjectтепловий режим роботиuk
dc.subjectвідцентровий вентиляторuk
dc.subjectтеплоізоляція корпусуuk
dc.subjectсхема електричнаuk
dc.subjectмікропроцесорuk
dc.subjecthousehold bread makeruk
dc.subjectcontrol systemuk
dc.subjectbaking chamberuk
dc.subjectwork cycleuk
dc.subjectalgorithmuk
dc.subjectthermal mode of operationuk
dc.subjectcentrifugal fanuk
dc.subjectthermal insulation of the caseuk
dc.subjectelectrical schemeuk
dc.subjectmicroprocessoruk
dc.titleВдосконалення електропривода з мікропроцесорним керуванням для побутової хлібопічкиuk
dc.title.alternativeImprovement of an electric drive with microprocessor control for a household bread makeruk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorStadnyk, D. O.-
local.subject.facultyІнститут інженерії та інформаційних технологійuk
local.subject.departmentКафедра комп'ютерної інженерії та електромеханікиuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupМгЕМ-21uk
local.diplom.targetМетою дослідження є удосконалення конструкції побутових хлібопічок, що може бути застосовано при створенні нових конструкцій.uk
local.diplom.objectПроцес роботи побутових хлібопічок.uk
local.diplom.predmetЕлектропривод побутової хлібопічки.uk
local.diplom.methodЗавдання, що поставлені в даній роботі, вирішувалися на основі сучасних математичних методів з використанням класичних положень гідравліки, фізики, електромеханіки.uk
local.diplom.okrМагістрuk
local.diplom.speciality141 Електроенергетика, електротехніка та електромеханікаuk
local.diplom.programЕлектропобутова технікаuk
local.contributor.altadvisorBila, T. Ya.-
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень
Кафедра комп'ютерної інженерії та електромеханіки (КІЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom141_Stadnyk_Bila.pdf1,91 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.