Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23709
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛісовий, В. М.-
dc.contributor.authorБессарабов, В. І.-
dc.contributor.authorКузьміна, Г. І.-
dc.contributor.authorМатвєєва, Н. А.-
dc.contributor.authorХаритоненко, Г. І.-
dc.contributor.authorПащенко, І. О.-
dc.contributor.authorСавченко, К. І.-
dc.date.accessioned2023-06-21T12:13:26Z-
dc.date.available2023-06-21T12:13:26Z-
dc.date.issued2021-05-
dc.identifier.citationПротизапальні властивості екстракту з біотехнологічної сировини Artemisia tilesii / В. М. Лісовий, В. І. Бессарабов, Г. І. Кузьміна, Н. А. Матвєєва, І. О. Пащенко, Г. І. Харитоненко, К. І. Савченко // Сучасні проблеми хімії = Modern Chemistry Problems : збірник тез доповідей XXII Міжнародної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених, м. Київ, 19-21 травня 2021 року. – Київ : КНУ ім. Т. Шевченка, 2021. – С. 24.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23709-
dc.description.abstractВ даній роботі представлено експериментальні дані впливу етанольного екстракту Artemisia tilesii на активність 15-ліпоксигенази в реакції ферментативного окислення лінолевої кислоти.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет імені Тараса Шевченкаuk
dc.titleПротизапальні властивості екстракту з біотехнологічної сировини Artemisia tilesiiuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionМедицина, фармація, промислова фармаціяuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра промислової фармаціїuk
local.conference.locationКиївuk
local.conference.date2021-05-19-
local.conference.nameСучасні проблеми хіміїuk
local.conference.nameModern Chemistry Problemsuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра промислової фармації (ПФ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Lisovyi_24.pdf334,81 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.