Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23769
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorСмирнова, З. Д.-
dc.contributor.authorЄфанова, В. В.-
dc.contributor.authorВінник, О. О.-
dc.date.accessioned2023-06-28T11:55:01Z-
dc.date.available2023-06-28T11:55:01Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationСмирнова З. Д. Особливості харчування спортсменів у циклічних видах спорту / З. Д. Смирнова, В. В. Єфанова, О. О. Вінник // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 73-75.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23769-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectхарчуванняuk
dc.subjectциклічні види спортуuk
dc.subjectспортсмениuk
dc.titleОсобливості харчування спортсменів у циклічних видах спортуuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
local.conference.sectionІнноваційні технології у фізичній культурі і спортіuk
Розташовується у зібраннях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INORKKI_2023_P073-075.pdf269,74 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.