Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаришкура, Ю. В.-
dc.contributor.authorШевченко, М. В.-
dc.date.accessioned2023-06-28T12:41:15Z-
dc.date.available2023-06-28T12:41:15Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПаришкура Ю. В. Основи раціонального харчування у студентів-волейболістів / Ю. В. Паришкура, М. В. Шевченко // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 94-97.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23779-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectраціональне харчуванняuk
dc.subjectбілкиuk
dc.subjectжириuk
dc.subjectвуглеводиuk
dc.subjectорганізм людиниuk
dc.subjectстуденти-волейболістиuk
dc.titleОснови раціонального харчування у студентів-волейболістівuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
local.conference.sectionІнноваційні технології у фізичній культурі і спортіuk
Розташовується у зібраннях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INORKKI_2023_P094-097.pdf296,86 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.