Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПаришкура, Ю. В.-
dc.contributor.authorКурдес, В. А.-
dc.date.accessioned2023-06-28T12:43:18Z-
dc.date.available2023-06-28T12:43:18Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПаришкура Ю. В. Аспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреації / Ю. В. Паришкура, В. А. Курдес // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 97-100.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectраціональне харчуванняuk
dc.subjectбілкиuk
dc.subjectжириuk
dc.subjectвуглеводиuk
dc.subjectорганізм людиниuk
dc.titleАспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреаціїuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2023-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
local.conference.sectionІнноваційні технології у фізичній культурі і спортіuk
Розташовується у зібраннях:Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій
Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
INORKKI_2023_P097-100.pdf275,91 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.