Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Паришкура, Ю. В. | - |
dc.contributor.author | Курдес, В. А. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-28T12:43:18Z | - |
dc.date.available | 2023-06-28T12:43:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Паришкура Ю. В. Аспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреації / Ю. В. Паришкура, В. А. Курдес // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2023 року. – Київ : КНУТД, 2023. – С. 97-100. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/23780 | - |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | раціональне харчування | uk |
dc.subject | білки | uk |
dc.subject | жири | uk |
dc.subject | вуглеводи | uk |
dc.subject | організм людини | uk |
dc.title | Аспекти раціонального харчування для майбутніх фахівців фітнесу та рекреації | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.conference.location | Київ | - |
local.conference.date | 2023-04-14 | - |
local.conference.name | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій | - |
local.conference.section | Інноваційні технології у фізичній культурі і спорті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій Кафедра фізичного виховання та здоров'я (ФВЗ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
INORKKI_2023_P097-100.pdf | 275,91 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.