Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24266
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМоргулець, О. Б.-
dc.contributor.authorКоробкіна, Марина Романівна-
dc.date.accessioned2023-08-21T08:44:41Z-
dc.date.available2023-08-21T08:44:41Z-
dc.date.issued2023-06-16-
dc.identifier.citationКоробкіна М. Р. Інституційні чинники розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києва : дипломна бакалаврська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / М. Р. Коробкіна ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023. – 70 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24266-
dc.description.abstractВипускну бакалаврську роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо вдосконалення інституційних чинників розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києва. На основі дослідження діяльності готелю "Астері" обґрунтовано основні проблеми інституційних чинників та шляхи їх вирішення на сучасному етапі розвитку підприємства готельно-ресторанного бізнесу. Обґрунтовано основні механізми реалізації шляхів розвитку готелю "Астері" за рахунок використання основних ресурсів та активізації інвестиційно-інноваційної діяльності підприємства.uk
dc.description.abstractThe final bachelor's thesis is devoted to the research of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations about improvement of institutional factors in the development of hotel and restaurant enterprises in the city of Kyiv. On the basis of the study of the activity of the "Asteri" hotel, the main problematic of institutional factors at the current stage of the hotel and restaurant enterprise's development were substantiated. The main mechanisms of implementation of the ways of development of the "Asteri" hotel due to the use of basic resources and activation of investment and innovation activities of the enterprise are substantiated.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectінституційні чинникиuk
dc.subjectрозвитокuk
dc.subjectконкурентоспроможністьuk
dc.subjectудосконаленняuk
dc.subjectпослугаuk
dc.subjectinstitutional factorsuk
dc.subjectdevelopmentuk
dc.subjectcompetitivenessuk
dc.subjectimprovementuk
dc.subjectserviceuk
dc.titleІнституційні чинники розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києваuk
dc.title.alternativeInstitutional factors of the development of hotel and restaurant enterprises in the city of Kyivuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorKorobkina, Marina-
local.subject.facultyФакультет культурних і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБГР-19uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality241 Готельно-ресторанна справаuk
local.diplom.programПідприємництво в готельно-ресторанному бізнесіuk
local.contributor.altadvisorMorgulets, Oksana-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Korobkina_Morgulets.pdfКваліфікаційна бакалаврська робота1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.