Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24266
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.advisor | Моргулець, О. Б. | - |
dc.contributor.author | Коробкіна, Марина Романівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-08-21T08:44:41Z | - |
dc.date.available | 2023-08-21T08:44:41Z | - |
dc.date.issued | 2023-06-16 | - |
dc.identifier.citation | Коробкіна М. Р. Інституційні чинники розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києва : дипломна бакалаврська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / М. Р. Коробкіна ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023. – 70 с. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24266 | - |
dc.description.abstract | Випускну бакалаврську роботу присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо вдосконалення інституційних чинників розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києва. На основі дослідження діяльності готелю "Астері" обґрунтовано основні проблеми інституційних чинників та шляхи їх вирішення на сучасному етапі розвитку підприємства готельно-ресторанного бізнесу. Обґрунтовано основні механізми реалізації шляхів розвитку готелю "Астері" за рахунок використання основних ресурсів та активізації інвестиційно-інноваційної діяльності підприємства. | uk |
dc.description.abstract | The final bachelor's thesis is devoted to the research of theoretical provisions and substantiation of practical recommendations about improvement of institutional factors in the development of hotel and restaurant enterprises in the city of Kyiv. On the basis of the study of the activity of the "Asteri" hotel, the main problematic of institutional factors at the current stage of the hotel and restaurant enterprise's development were substantiated. The main mechanisms of implementation of the ways of development of the "Asteri" hotel due to the use of basic resources and activation of investment and innovation activities of the enterprise are substantiated. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
dc.subject | інституційні чинники | uk |
dc.subject | розвиток | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | удосконалення | uk |
dc.subject | послуга | uk |
dc.subject | institutional factors | uk |
dc.subject | development | uk |
dc.subject | competitiveness | uk |
dc.subject | improvement | uk |
dc.subject | service | uk |
dc.title | Інституційні чинники розвитку готельно-ресторанних підприємств міста Києва | uk |
dc.title.alternative | Institutional factors of the development of hotel and restaurant enterprises in the city of Kyiv | uk |
dc.type | Дипломний проект | uk |
local.contributor.altauthor | Korobkina, Marina | - |
local.subject.faculty | Факультет культурних і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
local.diplom.group | БГР-19 | uk |
local.diplom.okr | Бакалавр | uk |
local.diplom.speciality | 241 Готельно-ресторанна справа | uk |
local.diplom.program | Підприємництво в готельно-ресторанному бізнесі | uk |
local.contributor.altadvisor | Morgulets, Oksana | - |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Dyplom241_Korobkina_Morgulets.pdf | Кваліфікаційна бакалаврська робота | 1,59 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.