Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24267
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorМоргулець, О. Б.-
dc.contributor.authorПушкарук, Дар'я Володимирівна-
dc.date.accessioned2023-08-21T09:05:47Z-
dc.date.available2023-08-21T09:05:47Z-
dc.date.issued2023-06-16-
dc.identifier.citationПушкарук Д. В. Сучасні підходи до організації дозвілля в закладах індустрії гостинності : дипломна бакалаврська робота за спеціальністю 241 Готельно-ресторанна справа / Д. В. Пушкарук ; наук. кер. О. Б. Моргулець. – Київ : КНУТД, 2023. – 64 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24267-
dc.description.abstractРоботу присвячено аналізу організації дозвілля у готелі "Radisson Blu Resort". Метою роботи є вдосконалення сучасних підходів до організації дозвілля в закладах індустрії гостинності. Об‘єктом дослідження є організація дозвілля в закладах гостинності як процес та сфера діяльності. Предметом дослідження є технології організації дозвілля в закладах гостинності та перспективи їх розвитку. У процесі написання роботи були розкриті питання поняття, сутність та завдання організації дозвілля в закладах індустрії гостинності, зокрема в готелі "Radisson Blu Resort", а також досліджено пропозиції щодо удосконалення організації дозвілля в даному готелі.uk
dc.description.abstractThe work is devoted to the analysis of the leisure organization at the Radisson Blu Resort hotel. The purpose of the work is to improve modern approaches to the organization of leisure time in hospitality industry establishments. The object of the study is the organization of leisure time in hospitality establishments as a process and a field of activity. The subject of the study is the technology of leisure organization in hospitality establishments and prospects for their development. In the process of writing the paper, the issues of the concept, essence and tasks of leisure organization in the hospitality industry, in particular in the hotel "Radisson Blu Resort", were revealed, as well as proposals for improving the organization of leisure in this hotel were investigated.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectготельuk
dc.subjectпослугаuk
dc.subjectгостинністьuk
dc.subjectдозвілляuk
dc.subjectперсоналuk
dc.subjectобслуговуванняuk
dc.subjecthoteluk
dc.subjectserviceuk
dc.subjecthospitalityuk
dc.subjectleisureuk
dc.subjectstaffuk
dc.subjectserviceuk
dc.titleСучасні підходи до організації дозвілля в закладах індустрії гостинностіuk
dc.title.alternativeModern approaches to the organization of leisure time in the hospitality industryuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorPushkaruk, Dariya-
local.subject.facultyФакультет культурних і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБГР-19uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality241 Готельно-ресторанна справаuk
local.diplom.programПідприємництво в готельно-ресторанному бізнесіuk
local.contributor.altadvisorMorgulets, Oksana-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom241_Pushkaruk_Morgulets.pdfКваліфікаційна бакалаврська робота1,19 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.