Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24306
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorЮнгін, О. С.-
dc.contributor.authorВалова, Катерина Олександрівна-
dc.date.accessioned2023-08-24T15:18:56Z-
dc.date.available2023-08-24T15:18:56Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationВалова К. О. Технологія отримання лізину : дипломний бакалаврський проєкт за спеціальністю 162 Біотехнології та біоінженерія / К. О. Валова ; наук. кер. О. С. Юнгін ; рец. О. А. Шидловська. – Київ : КНУТД, 2023. – 68 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24306-
dc.description.abstractДипломний бакалаврський проєкт присвячено технології отримання лізину за допомогою C. glutamicum. у відповідності до техніко-економічного обґрунтування. У дипломному проєкті обґрунтовано технологію виробництва лізину на основі C. glutamicum. Представлено технологічну схему виробництва лізину, яка передбачає стадії ферментації. Обґрунтовано вибір біологічного агенту, обґрунтувано спосіб проведення біосинтезу (вибору ферментатора/ферментаторів та його/їх параметрів), розраховано кількості стадій підготовки посівного матеріалу, підготовка поживного середовища та параметри стерилізації. Дипломний бакалаврський проєкт включає методики контролю на стадії біосинтезу та контролю цільового продукту.uk
dc.description.abstractThe diploma bachelor project is devoted to the technologyof obtaininglysine with the help of C. glutamicum. in accordance with the feasibilitystudy. The diploma project substantiates the technology of lysine productionbasedon C. glutamicum. A technological scheme for the production of lysine, whichinvolves the stages of fermentation, is presented. The choice of a biological agentis substantiated, the method of conducting biosynthesis (thechoiceoffermenter/fermenters and its/their parameters) is justified, the number of stagesofseed preparation, the preparation of a nutrient mediumand sterilizationparametersare calculated. The bachelor's diploma project includes methods of control at thestageofbiosynthesis and control of the target product.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectлізинuk
dc.subjectбіосинтезuk
dc.subjectконтроль якостіuk
dc.subjectбіологічний агентuk
dc.subjectферментаціяuk
dc.subjectlysineuk
dc.subjectbiosynthesisuk
dc.subjectCorynebacterium glutamicumuk
dc.subjectqualitycontroluk
dc.subjectbiological agentuk
dc.subjectfermentationuk
dc.titleТехнологія отримання лізинуuk
dc.title.alternativeTechnology of obtaining lysineuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorValova, Kateryna-
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupББТ-19uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality162 Біотехнології та біоінженеріяuk
local.diplom.programБіотехнологіяuk
local.contributor.altadvisorIungin, Olga-
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom162_Valova_Iungin.pdf2,29 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.