Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24404
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorВартанова, О. В.-
dc.contributor.authorПружинський, Микола Сергійович-
dc.date.accessioned2023-08-30T14:42:18Z-
dc.date.available2023-08-30T14:42:18Z-
dc.date.issued2023-06-
dc.identifier.citationПружинський М. С. Управління товарним асортиментом підприємства : дипломна бакалаврська робота за спеціальністю 073 Менеджмент / М. С. Пружинський ; наук. кер. О. В. Вартанова. – Київ : КНУТД, 2023. – 94 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24404-
dc.description.abstractДипломну роботу бакалавра присвячено дослідженню теоретичних положень та обґрунтуванню практичних рекомендацій щодо реалізації політики асортименту торгівельних компаній та імплементації методик регулювання асортименту в практику українських підприємств. На підставі дослідження напрацювань компанії "Сільпо-фуд" у сфері формування асортименту обґрунтовано основні перспективи покращення ефективності комплексу управління асортиментом продуктів торгівельного підприємства, проведено комплексну діагностику діяльності підприємства, запропоновано шляхи удосконалення системи менеджменту асортименту. Обґрунтовано основні напрями формування асортиментної структури товарообігу для товариства "Сільпо-фуд" за напрямками аналізу попиту, якості, логістики і маркетингу для впровадження інформаційних технологій.uk
dc.description.abstractThe bachelor's thesis is devoted to the study of theoretical provisions and the justification of practical recommendations for the implementation of the assortment policy of retail enterprises and the implementation of assortment management methods in the practice of Ukrainian enterprises. On the basis of the study of the activities of Silpo-food LLC in the field of assortment formation, the main directions for improving the efficiency of the product assortment management system of the trading enterprise were substantiated, a comprehensive diagnosis of the enterprise's activity was carried out, and ways of improving the assortment management system were proposed. The main directions of the formation of the assortment structure of the turnover for the enterprise "Silpo-food" LLC in the directions of demand analysis, quality, logistics and marketing for the introduction of information technologies are substantiated.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectасортиментuk
dc.subjectтоварообігuk
dc.subjectсистема управління асортиментомuk
dc.subjectаналіз попитуuk
dc.subjectаналіз якостіuk
dc.subjectаналіз логістикиuk
dc.subjectпродуктuk
dc.subjectassortmentuk
dc.subjectturnoveruk
dc.subjectassortment management systemuk
dc.subjectdemand analysisuk
dc.subjectquality analysisuk
dc.subjectlogistics analysisuk
dc.subjectproductuk
dc.titleУправління товарним асортиментом підприємстваuk
dc.title.alternativeManagement of the product range of the enterpriseuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorPruzhinskiy, Mikola-
local.subject.facultyФакультет управління та бізнес-дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра управління та смарт-інноваційuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБЗСНТ-19uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.specialityМенеджментuk
local.diplom.programМенеджменuk
local.contributor.altadvisorVartanova, Olena-
Розташовується у зібраннях:Кафедра управління та смарт-інновацій (УСІ)
Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom073_Pruzhinskiy_Vartanova.pdf944,59 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.