Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24973
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКойба, А. І.-
dc.contributor.authorШидловська, О. А.-
dc.date.accessioned2023-11-02T12:29:45Z-
dc.date.available2023-11-02T12:29:45Z-
dc.date.issued2023-03-
dc.identifier.citationКойба А. І. Аналіз властивостей ферментованого L. acidophilus соку / А. І. Койба, О. А. Шидловська // Проблеми та досягнення сучасної біотехнології = Problems and achievements of modern biotechnology : матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції, м. Харків, 24 березня 2023 року. – Харків : НФаУ, 2023. – С. 216-218.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/24973-
dc.language.isoukuk
dc.publisherНаціональний фармацевтичний університетuk
dc.titleАналіз властивостей ферментованого L. acidophilus сокуuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionМедицина, фармація, промислова фармаціяuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
local.conference.locationХарківuk
local.conference.date2023-03-24-
local.conference.nameПроблеми та досягнення сучасної біотехнологіїuk
local.conference.nameProblems and achievements of modern biotechnologyuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Матеріали наукових конференцій та семінарів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Койба_тези.pdf12,95 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.