Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25212
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorУпіров, І. С.-
dc.contributor.authorЧупринка, В. І.-
dc.date.accessioned2023-11-29T09:48:03Z-
dc.date.available2023-11-29T09:48:03Z-
dc.date.issued2023-06-30-
dc.identifier.citationУпіров І. С. Підготовка інформації про зовнішні контури деталей виробів дрібної шкіргалантереї / І. С. Упіров, В. І. Чупринка // Інформаційні технології в науці, виробництві та підприємництві : збірник наукових праць молодих вчених, аспірантів, магістрів кафедри комп’ютерних наук / за заг. наук. ред. В. Ю. Щербаня. – Київ : ТОВ "Фастбінд Україна", 2023. – C. 203-206.uk
dc.identifier.isbn978-617-8237-39-4uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25212-
dc.description.abstractThe article is devoted to the preparation of information about the external contours of details of small leather goods. The software has a friendly interface and does not require additional knowledge of computer science when working with it.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectparametric modelsuk
dc.subjectleather goodsuk
dc.subjectsoftwareuk
dc.titleПідготовка інформації про зовнішні контури деталей виробів дрібної шкіргалантереїuk
dc.title.alternativeSupply of information about outer contours of details of small leather goodsuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorUpirov, I. S.-
local.contributor.altauthorChuprynka, V. I.-
local.subject.sectionМашини та технології легкої промисловостіuk
local.sourceІнформаційні технології в науці, виробництві та підприємництвіuk
local.subject.facultyФакультет мехатроніки та комп'ютерних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра комп'ютерних наукuk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра комп'ютерних наук (КН)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Щербань_В_Ю_Збірник_наук_праць_кафедри_2023_203-206.pdf352,04 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.