Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25312
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Городянська, Лариса Володимирівна | - |
dc.contributor.author | Татаровський, Артем Андрійович | - |
dc.date.accessioned | 2024-01-11T12:41:31Z | - |
dc.date.available | 2024-01-11T12:41:31Z | - |
dc.date.issued | 2023-09 | - |
dc.identifier.citation | Городянська Л. В. Удосконалення системи продажу готельного продукту в умовах діджиталізації ринку послуг на підприємстві ТОВ "Сад-Люкс" / Л. В. Городянська, А. А. Татаровський // Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту = Transformations of personality, society and the labor market: future challenges and impact on education : збірник тез доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, м. Харків, 20-22 вересня 2023 року. – Харків : ХНУ імені В. Н. Каразіна, 2023. – С. 302. – Режим доступу: https://ekhnuir.karazin.ua/items/4308d747-baa5-4f84-9853-687aaabc62cc | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25312 | - |
dc.description.abstract | В роботі проаналізовано головні структурні елементи, що створюють готельно-ресторанний продукт і своїм складним наповненням вказують на його унікальну комплексність, що включає речовинну та сервісну частини – продукцію й послугу. Також було встановлено чинники впливу на прийняття рішення про повторне та багаторазове отримання продукту готельної галузі. | uk |
dc.description.abstract | In the work analyzed, the main structural elements that create a hotel-restaurant product and their complex content indicate its unique complexity, which includes material and service parts – products and services. Factors influencing the decision-making on repeated and repeated acquisition of a hotel industry product were also determined. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харківський національний університет імені В. Н. Каразіна | uk |
dc.subject | готельнний продукт | uk |
dc.subject | послуга | uk |
dc.subject | споживач | uk |
dc.subject | товар | uk |
dc.subject | ринок | uk |
dc.subject | якість | uk |
dc.subject | hotel product | uk |
dc.subject | service | uk |
dc.subject | consumer | uk |
dc.subject | goods | uk |
dc.subject | market | uk |
dc.subject | quality | uk |
dc.title | Удосконалення системи продажу готельного продукту в умовах діджиталізації ринку послуг на підприємстві ТОВ "Сад-Люкс" | uk |
dc.type | Thesis | uk |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.subject.faculty | Факультет культурних і креативних індустрій | uk |
local.subject.department | Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу | uk |
local.conference.location | Харків | uk |
local.conference.date | 2023-09-20 | - |
local.conference.name | Трансформації особистості, суспільства та ринку праці: виклики майбутнього та вплив на освіту | uk |
local.conference.name | Transformations of personality, society and the labor market: future challenges and impact on education | uk |
local.subject.method | 1 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали наукових конференцій та семінарів Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Збірник_DEFEP_(20-22_вересня_2023_р)_Р302.pdf | 131,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.