Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25917
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШпанковська, Ніна Григорівна-
dc.contributor.authorГородянська, Лариса Володимирівна-
dc.date.accessioned2024-03-05T13:08:51Z-
dc.date.available2024-03-05T13:08:51Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationШпанковська Н. Г. Особливості організації й функціонування корпорацій в умовах глобалізації / Н. Г. Шпанковська, Л. В. Городянська // Вісник економічної науки України (ВЕНУ). – 2019. – № 2 (37). – С. 44-47. – Режим доступу: http://www.venu-journal.org/2019-2-37-7/uk
dc.identifier.issn1729-7206uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/25917-
dc.description.abstractУ статті уточнено сутність наукової категорії "глобалізація". Виявлено негативні тенденції зниження чисельності населення. Запропоновано класифікацію суб’єктів господарювання, розкрито особливості сучасних глобалізаційних та інтеграційних процесів. Обґрунтовано заходи щодо удосконалення організації й функціонування корпорацій в умовах глобалізації.uk
dc.description.abstractThe article clarifies the essence of the scientific category "globalization". Revealed negative trends in population decline. A classification of business entities is pro posed, the features of modern globalization and integration processes are disclosed. Substantiated measures to improve the organization and functioning of corporations in the context of globalization.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectособливості глобалізаціїuk
dc.subjectінтеграційні процесиuk
dc.subjectкласифікація корпораційuk
dc.subjectтенденціяuk
dc.subjectаналіз населенняuk
dc.subjectglobalization featuresuk
dc.subjectintegration processesuk
dc.subjectcorporate classificationuk
dc.subjecttrenduk
dc.subjectanalysis of the populationuk
dc.titleОсобливості організації й функціонування корпорацій в умовах глобалізаціїuk
dc.title.alternativeFeatures of the organization and functioning of corporations in the conditions of globalizationuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorShpankovska, Nina-
local.contributor.altauthorGorodianska, Larysa-
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.sourceВісник економічної науки України (ВЕНУ)uk
local.sourceHerald of the Economic Sciences of Ukraine (HESU)uk
local.subject.facultyФакультет культурних і креативних індустрійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.identifier.doi10.37405/1729-7206.2019.2(37).44-47uk
local.identifier.urihttp://www.venu-journal.org/2019-2-37-7/uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
ВЕНУ_2-2019.pdf231,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.