Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26927
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorПузирьова, П. В.-
dc.contributor.authorЛапшина, Т. В.-
dc.date.accessioned2024-06-29T11:24:33Z-
dc.date.available2024-06-29T11:24:33Z-
dc.date.issued2024-06-29-
dc.identifier.citationЛапшина Т. В. Сучасний інформаційний розвиток у сфері туризму : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 242 Туризм / Т. В. Лапшина ; наук. кер. П. В. Пузирьова ; рец. З. Я. Шацька. – Київ : КНУТД, 2024. – 91 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/26927-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено сучасному інформаційному розвитку у сфері туризму, включаючи теоретичні засади, аналіз поточних тенденцій та практичне застосування інформаційних технологій. Встановлено, що інформаційні технології значно трансформують туристичну індустрію, роблячи подорожі більш доступними та ефективними. Автоматизовані системи бронювання спрощують процес резервування для клієнтів і знижують витрати для компаній. Використання великих даних дозволяє аналізувати поведінку туристів, прогнозувати тенденції та створювати персоналізовані пропозиції. Соціальні медіа та цифровий маркетинг сприяють активному залученню та утриманню клієнтів, підвищуючи рівень задоволеності та лояльності. Розробка екологічно чистих технологій для обслуговування туристів, наприклад, використання електричних транспортних засобів або систем енергоефективного освітлення, допомагає зберегти природні ресурси та підвищити екологічну відповідальність туристичної галузі.uk
dc.description.abstractThe qualification work is devoted to modern information development in the field of tourism, including theoretical foundations, analysis of current trends and practical application of information technology. It is established that information technology is significantly transforming the tourism industry, making travel more accessible and efficient. Automated booking systems simplify the booking process for customers and reduce costs for companies. The use of big data allows analyzing tourist behavior, forecasting trends, and creating personalized offers. Social media and digital marketing help to actively attract and retain customers, increasing satisfaction and loyalty. The development of environmentally friendly technologies for servicing tourists, such as the use of electric vehicles or energy-efficient lighting systems, helps to preserve natural resources and increase the environmental responsibility of the tourism industry.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectтуризмuk
dc.subjectтуристична діяльністьuk
dc.subjectподорожuk
dc.subjectінноваціїuk
dc.subjectтрендиuk
dc.subjectінформаційний розвитокuk
dc.subjectінформаційні технологіїuk
dc.subjectсоціальні медіаuk
dc.subjectцифровий маркетингuk
dc.subjectбази данихuk
dc.subjectкризаuk
dc.subjectконфліктuk
dc.subjectцифрові інструментиuk
dc.subjectрозвитокuk
dc.subjecttourismuk
dc.subjecttourist activityuk
dc.subjecttraveluk
dc.subjectinnovationuk
dc.subjecttrendsuk
dc.subjectinformation developmentuk
dc.subjectinformation technologyuk
dc.subjectsocial mediauk
dc.subjectdigital marketinguk
dc.subjectdatabasesuk
dc.subjectcrisisuk
dc.subjectconflictuk
dc.subjectdigital toolsuk
dc.subjectdevelopmentuk
dc.titleСучасний інформаційний розвиток у сфері туризмуuk
dc.title.alternativeModern information development in the field of tourismuk
dc.typeДипломний проектuk
local.contributor.altauthorLapshyna, Tamila-
local.subject.facultyНавчально-науковий інститут культури і креативних індустрійuk
local.subject.departmentКафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесуuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБТУР-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality242 Туризмuk
local.diplom.programТуризмuk
local.contributor.altadvisorPuzyrova, Polina-
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень
Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dyplom242_Lapshyna_Puzyrova.pdf1,15 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.