Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27641
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorДворянчикова, Світлана Євгенівнаuk
dc.contributor.authorЦзянін, Вей-
dc.date.accessioned2024-10-14T09:39:19Z-
dc.date.available2024-10-14T09:39:19Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЦзянін Вей. Китайські кулінарні традиції / Цзянін Вей ; наук. кер. С. Є. Дворянчикова // Діалог культур у Європейському освітньому просторі : матеріали ІХ Міжнародної конференції, м. Київ, 10 травня 2024 р. / упор. С. Є. Дворянчикова. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 78-80.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27641-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.titleКитайські кулінарні традиціїuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-05-10-
local.conference.nameДіалог культур у Європейському освітньому просторі-
local.conference.sectionІноземний студент у мовному середовищі сучасної України та інших країн у контексті процесів трансформації та глобалізаціїuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра філології та перекладу (ФП)
Діалог культур у Європейському освітньому просторі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Dialog_2024_P078-080.pdf811,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.