Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2776
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГанущак-Ефименко, Л. М.-
dc.date.accessioned2016-11-02T08:40:52Z-
dc.date.available2016-11-02T08:40:52Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationГанущак-Ефименко Л. М. The decision-making process in regards to the economic integration of small and medium businesses / Л. М. Ганущак-Ефименко // Экономический рост Республики Беларусь: глобализация, инновационность, устойчивость: материалы VI Международной научно-практической конференции (Минск, 15-16 мая 2013 г.). — Минск: БГЭУ, 2013. — Т. 1. — С. 161-162.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2776-
dc.description.abstractИзложены результаты исследований пo формированию процессов экономической интеграции для предприятий малого и среднего бизне­са, предложен алгоритм управленческого процесса целесообразности принятия решений относительно интеграционного развития и опре­делены положительные и отрицательные последствия при создании интеграционного объединения.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherБГЭУuk
dc.subjectмалый бизнесuk
dc.subjectэкономическая интеграцияuk
dc.subjectсредний бизнесuk
dc.subjectмedium businessesuk
dc.subjectsmall businessesuk
dc.subjecteconomic integrationuk
dc.titleThe decision-making process in regards to the economic integration of small and medium businessesuk
dc.typeThesisuk
local.subject.sectionЕкономіка, фінанси, менеджментuk
local.subject.facultyФакультет економіки та бізнесуuk
local.subject.departmentКафедра підприємництва та бізнесуuk
local.conference.locationМинскuk
local.conference.date2013-05-15-
local.conference.nameЭкономический рост Республики Беларусь: глобализация, инновационность, устойчивостьuk
local.subject.method0uk
Розташовується у зібраннях:Матеріали наукових конференцій та семінарів
Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
20161031_530.pdf82,13 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.