Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27948Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.advisor | Chuprina, N. V. | en | 
| dc.contributor.advisor | Isakova, Yelizaveta | en | 
| dc.contributor.author | Skaskiv, Olesia | - | 
| dc.date.accessioned | 2024-11-05T19:20:32Z | - | 
| dc.date.available | 2024-11-05T19:20:32Z | - | 
| dc.date.issued | 2024 | - | 
| dc.identifier.citation | Skaskiv O. The influence of Chinese art in modern fashion: blending Chinoiserie / O. Skaskiv ; scientific supervisor N. V. Chuprina ; language consultant Ye. Isakova // Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу : збірник тез доповідей IX Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 11 квітня 2024 р. / за заг. ред. І. А. Махович. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 256-259. | uk | 
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/27948 | - | 
| dc.language.iso | en | uk | 
| dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk | 
| dc.title | The influence of Chinese art in modern fashion: blending Chinoiserie | uk | 
| dc.type | Thesis | uk | 
| local.conference.location | Київ | - | 
| local.conference.date | 2024-04-11 | - | 
| local.conference.name | Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | - | 
| local.conference.section | Професійне становлення фахівців в епоху глобалізації: досвід, проблеми, перспективи | uk | 
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Кафедра мистецтва та дизайну костюма (МДК) Інноваційні тенденції підготовки фахівців в умовах полікультурного та мультилінгвального глобалізованого світу | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| ITPF_2024_P256-259.pdf | 227,64 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
