Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/283
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКрапля, А. І.-
dc.contributor.authorКачан, Р. В.-
dc.date.accessioned2016-01-12T10:45:22Z-
dc.date.available2016-01-12T10:45:22Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationКрапля А. І. Гігієна взуття та профілактика мікозів у працівників закладів охорони здоров'я / А. І. Крапля, Р. В. Качан // Журнал головної медичної сестри. – 2015. − № 5 (20).− С. 56-57.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/283-
dc.description.abstractОбувь медицинского персонала может являться источником инфицирования, как самого персонала, так и пациентов. Это объясняется тем, что данная обувь должна быть стойкой к действию моющих средств и дезинфектантов, поэтому, в большинстве случаев, она произведена из синтетических материалов. Носка обуви из синтетических материалов приводит к повышенному потовыделению, что в последствиии приводит к созданию оптимальных условий для развития микроорганизмов в обуви.uk
dc.language.isouk_UAuk
dc.subjectгігієна і санітаріяuk
dc.subjectпрофілактикаuk
dc.subjectвзуттяuk
dc.subjectмікозиuk
dc.subjectпатогенна мікрофлораuk
dc.subjectдезинфекціяuk
dc.titleГігієна взуття та профілактика мікозів у працівників закладів охорони здоров'яuk
dc.title.alternativeГигиена обуви и профилактика микозов у работников учреждений здравоохраненияuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorKraplya, А.-
local.contributor.altauthorKachan, R.-
local.subject.sectionХімічні технології та екологічна безпекаuk
local.sourceЖурнал головної медичної сестриuk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання Україниuk
local.subject.departmentКафедра біотехнології, шкіри та хутраuk
Розташовується у зібраннях:Кафедра біотехнології, шкіри та хутра (БШХ)
Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Стаття Качан Гігієна взуття.pdfОсновна стаття148,35 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.