Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28883
Назва: Удосконалення систем управління якістю на підприємстві
Автори: Бугас, Наталія Валеріївна
Біла, Анастасія Юріївна
Ключові слова: якість
якість товарів
система управління якістю
управління якістю
Дата публікації: 2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Удосконалення систем управління якістю на підприємстві : кваліфікаційна робота за спеціальністю 073 Менеджмент / А. Ю. Біла ; наук. кер. Н. В. Бугас. – Київ : КНУТД, 2024. – 109 с.
Короткий огляд (реферат): Біла А.Ю. Удосконалення систем управління якістю на підприємстві. – Рукопис. Дипломна магістерська робота за спеціальністю 073 – Менеджмент. – Київський національний університет технологій та дизайну, Київ, 2024 рік. Дипломну магістерську роботу присвячено дослідженню теоретичних задач та обґрунтуванню практичних напрямів удосконалення системи управління якості продукції підприємств. На підставі проведеної аналітичної оцінки управління системою якості продукції ТОВ «ПрессЛайн» розроблено заходи щодо її удосконалення. Запропоновано основні напрями удосконалення систем управління якістю поліграфічної продукції за допомогою автоматизації процесу управління якістю відтворення кольору шляхом автоматизації процесу вимірювання та аналізу колірних властивостей друкованих відбитків. Запропонована також для впровадження модель системи якості продукції на підприємстві на основі процесного підходу, що надає управлінню гнучкості, здатності змінюватися відповідно до вимог різних стандартів управління. Ключові слова: якість, управління якістю, система управління якістю, якість товарів.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/28883
Faculty: Факультет управління та бізнес-дизайну
Department: Кафедра управління та смарт-інновацій
Розташовується у зібраннях:Магістерський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diplom_073_Bila.pdf2,63 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.