Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Lavrishyn, D. H. | - |
| dc.contributor.author | Gudkova, N. M. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-04-11T10:00:01Z | - |
| dc.date.available | 2025-04-11T10:00:01Z | - |
| dc.date.issued | 2024-11-15 | - |
| dc.identifier.citation | Lavrishyn D. H. Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime / D. H. Lavrishyn, N. M. Gudkova // Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості : матеріали V Всеукраїнської конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, м. Київ, 15 листопада 2024 року. – Т. 2. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 93-97. | uk |
| dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29093 | - |
| dc.language.iso | en | uk |
| dc.publisher | Київський національний університет технологій та дизайну | uk |
| dc.subject | local products | uk |
| dc.subject | crisis conditions | uk |
| dc.subject | energy efficiency | uk |
| dc.subject | innovation | uk |
| dc.subject | hotel and restaurant industry | uk |
| dc.subject | environmental responsibility | uk |
| dc.title | Environment responsibility in the hotel and restaurant industry : business innovation and collaboration during wartime | uk |
| dc.type | Thesis | uk |
| local.conference.location | Київ | - |
| local.conference.date | 2024-11-15 | - |
| local.conference.name | Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | - |
| Розташовується у зібраннях: | Кафедра філології та перекладу (ФП) Інноватика в освіті, науці та бізнесі: виклики та можливості | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| зам. 2142 Т2-Інноватика-2024-93-97.pdf | 187,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.