Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29182
Назва: Дизайн-проєкт інтер’єру ресторану української кухні
Інші назви: Interior design project for a Ukrainian cuisine restaurant
Автори: Антоненко, Ігор Володимирович
Матвійчук, Дмитро Олександрович
Ключові слова: дизайн інтер’єру
функціональна організація
дизайн-концепція
інтер’єр ресторану
Дата публікації: чер-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Матвійчук Д. О. Дизайн-проєкт інтер’єру ресторану української кухні : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 "Дизайн" / Д. О. Матвійчук ; наук. кер. І. В. Антоненко ; рец. Р. Д. Михайлова. – Київ : КНУТД, 2024. – 83 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі було проведено дослідження щодо особливостей проєктування приміщень ресторанів та аналіз досвіду проєктування відповідного типу закладів. Розглянуто законодавчі та нормативні вимоги до проєктування приміщень ресторанів, визначено внутрішню функціональну організацію ресторану, проаналізовано предметно-просторові та художньо-естетичні характеристики приміщень ресторанів. Визначені особливості обраного об'єкту проєктування, на основі якого складено технічне завдання. На основі проведеного дослідження та отриманого теоретичного досвіду було сформовано дизайн-концепцію приміщення ресторану. За допомогою спеціалізованих комп'ютерних програм були розроблені креслення та 3D-візуалізації, які показують всю необхідну інформацію для реалізації об’єкту.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29182
Faculty: Факультет дизайну
Department: Кафедра дизайну інтер'єру і меблів
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Диплом_Матвійчук.docx21,3 MBMicrosoft Word XMLПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.