Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29189
Назва: | Дизайн-проєкт інтер’єру ресторану |
Інші назви: | Restaurant interior design project |
Автори: | Антоненко, Ігор Володимирович Ярошук, Ілона Анатоліївна |
Ключові слова: | художньо-естетичне рішення функціонально-планувальна структура дизайн інтер’єру ресторан |
Дата публікації: | чер-2024 |
Видавництво: | Київський національний університет технологій та дизайну |
Бібліографічний опис: | Ярошук І. А. Дизайн-проєкт інтер’єру ресторану : кваліфікаційна робота здобувача освіти першого (бакалаврського) рівня за спеціальністю 022 Дизайн / І. А. Ярошук ; наук. кер. І. В. Антоненко; рец. Р. Д. Михайлова. – Київ : КНУТД, 2024. – 52 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі визначено особливості та вимоги до проєктування інтер’єру приміщення ресторану, основні прийоми та засоби формування внутрішнього простору за даною темою, а також виявлено сучасні тенденції в дизайні інтер’єру за цим напрямком. Проаналізовано літературні джерела, нормативні документи та реалізовані дизайн-проєкти інтер’єру за даною темою. Визначено особливості функціонального зонування, об’ємнопросторового та художньо-естетичного рішення, підбору обладнання, меблів і матеріалів в інтер’єрі ресторану. Проведено аналіз об’єкту проєктування, сформовано технічне завдання та обґрунтовано концепцію дизайн-проєкту інтер’єру ресторану в заданих умовах. Здійснено підбір меблів, освітлювальних приладів, обладнання, матеріалів, які відповідають тематиці інтер’єру приміщення ресторану. Розроблено дизайн-проєкт інтер'єру за даною темою. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29189 |
Faculty: | Факультет дизайну |
Department: | Кафедра дизайну інтер'єру і меблів |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврський рівень |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diplolm_Yarosook022.pdf | 1,68 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.