Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29224
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.advisorБугас, Наталія Валеріївна-
dc.contributor.authorМорозинський, Максим Миколайович-
dc.date.accessioned2025-04-25T10:11:44Z-
dc.date.available2025-04-25T10:11:44Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМорозинський М. М. Впровадження нових інформаційних технологій в управління підприємством. Кваліфікаційна робота на здобуття першого бакалаврського рівня вищої освіти за спеціальністю 073 "Менеджмент" / М. М. Морозинський ; наук. кер. Н. В. Бугас. – Київ : КНУТД, 2024. – 94 с.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29224-
dc.description.abstractКваліфікаційну роботу присвячено дослідженню процесів використання нових інформаційних технологій в процесі управління підприємством. Проведено комплексний аналіз діяльності підприємства, наведено результати аналізу фінансового стану, досліджено використання інформаційних технологій на підприємстві. Обґрунтовано перспективні напрями використання інформаційних технологій та доцільність використання нових інструментів сучасної інформаційної системи металургійного підприємства.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectінформаційні технологіїuk
dc.subjectметалургійне підприємствоuk
dc.subjectінструментиuk
dc.subjectперевагиuk
dc.subjectінформаційне забезпеченняuk
dc.titleВпровадження нових інформаційних технологій в управління підприємствомuk
dc.typeДипломний проектuk
local.subject.facultyФакультет управління та бізнес-дизайнуuk
local.subject.departmentКафедра управління та смарт-інноваційuk
local.subject.method1uk
local.diplom.groupБЗМН-1-20uk
local.diplom.okrБакалаврuk
local.diplom.speciality073 Менеджментuk
local.diplom.programМенеджментuk
Розташовується у зібраннях:Бакалаврський рівень

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
КР Морозинський 2024 (1).pdf896,99 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.