Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2930
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Моргулець, О. Б. | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-07T08:57:28Z | - |
dc.date.available | 2016-11-07T08:57:28Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Моргулець О. Б. Клієнтоорієнтована модель сервіс-менеджменту / О. Б. Моргулець // Науковий вісник Херсонського державного університету. Серія : Економічні науки. — Вип. 9, Ч. 4. — С. 111-115. | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2930 | - |
dc.description.abstract | У статті досліджено особливості управління сервісним підприємством у сучасних умовах господарювання. Розкрито сутність клієнтоорієнтованого підходу в управлінні підприємством. Запропоновано авторське уточнення дефініції понять сервіс-менеджмент та клієнтоорієнтованість, а також авторську модель сервіс-менеджменту на основі принципів клієнто-орієнтованості та процесного підходу. Охарактеризовано основні складові системи сервіс-менеджменту. Особливу увагу приділено таким складовим системи як формування позитивного клієнтського досвіду та споживчої лояльності. | uk |
dc.description.abstract | В статье исследованы особенности управления сервисным предприятием в современных условиях хозяйствования. Раскрыта сущность клиентоориентированного подхода в управлении предприятием. Предложены авторское уточнение дефиниции понятий сервис-менеджмент и клиентоориентированность, а также авторская модель сервис-менеджмента на основе принципов клиентоориентированности и процессного подхода. Охарактеризованы основные составляющие системы сервис-менеджмента. Особое внимание уделено таким составляющим системы, как формирование положительного клиентского опыта и потребительской лояльности. | uk |
dc.description.abstract | The paper dwells on the features of service enterprises management in the modern business environment. The essence of a customer-oriented approach to an enterprise management has been revealed. The author has specified the definition of the concepts of both service and customer-oriented management. The service management model based on the principles of customer-oriented and process-based approach has been introduced. The main components of the service management system have been scrutinised. A particular attention has been paid to such components of the model as creating a positive customer’s experience and loyalty. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.subject | сервіс-менеджмент | uk |
dc.subject | модель | uk |
dc.subject | сервісне підприємство | uk |
dc.subject | споживча лояльність | uk |
dc.subject | клієнтський досвід | uk |
dc.subject | клієнтоорієнтованість | uk |
dc.subject | сервис-менеджмент | uk |
dc.subject | сервисное предприятие | uk |
dc.subject | потребительская лояльность | uk |
dc.subject | клиентоориентированность | uk |
dc.subject | клиентский опыт | uk |
dc.subject | model | uk |
dc.subject | service management | uk |
dc.subject | service management | uk |
dc.subject | customer’s experience | uk |
dc.subject | consumer’s loyalty | uk |
dc.subject | service enterprise | uk |
dc.title | Клієнтоорієнтована модель сервіс-менеджменту | uk |
dc.title.alternative | Клиентоориентированная модель сервис-менеджмента | uk |
dc.title.alternative | Customer-oriented model of service management | uk |
dc.type | Article | uk |
local.contributor.altauthor | Моргулец, О. Б. | - |
local.contributor.altauthor | Morhulets, О. В. | - |
local.subject.section | Економіка, фінанси, менеджмент | uk |
local.source | Науковий вісник Херсонського державного університету. Економічні науки | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.identifier.source | Видання України | uk |
local.subject.department | Кафедра підприємництва та бізнесу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації (статті) Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20161104_104.pdf | 626,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.