Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТонких, О. Г.-
dc.contributor.authorЧерв'як, О. В.-
dc.date.accessioned2025-05-20T08:07:49Z-
dc.date.available2025-05-20T08:07:49Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationТонких О. Г. Концептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стану / О. Г. Тонких, О. В. Черв`як // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 150–153.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29405-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk
dc.subjectсервісuk
dc.subjectприбутковістьuk
dc.subjectпропозиціяuk
dc.subjectпопитuk
dc.titleКонцептуальні засади розвитку закладів готельно-ресторанного бізнесу в умовах воєнного стануuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-150-153.pdf276,92 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.