Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29434
Назва: Екологічна відповідальність готельно- ресторанного бізнесу: проблеми та шляхи вирішення
Автори: Борисова, О. В.
Ізварін, М. О.
Ключові слова: екологічна відповідальність
екологізація
готельно-ресторанний бізнес
водозбереження
енергоефективність
управління відходами
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Борисова О. В. Екологічна відповідальність готельно-ресторанного бізнесу: проблеми та шляхи вирішення / О. В. Борисова, М. О. Ізварін // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів IІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 101-104.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29434
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-101-104.pdf274,08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.