Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29464
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТонких, О. Г.-
dc.contributor.authorОвчатова, О. О.-
dc.date.accessioned2025-05-21T08:52:30Z-
dc.date.available2025-05-21T08:52:30Z-
dc.date.issued2024-04-
dc.identifier.citationТонких О. Г. Роль ресторанного бізнесу в мережах АЗК та його складові / О. Г. Тонких, О. О. Овчатова // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С. 156–159.uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29464-
dc.language.isoukuk
dc.publisherКиївський національний університет технологій та дизайнуuk
dc.subjectресторанний бізнесuk
dc.subjectавтозаправочні станції (АЗС)uk
dc.subjectшвидке харчуванняuk
dc.subjectсервісuk
dc.subjectприбутковістьuk
dc.titleРоль ресторанного бізнесу в мережах АЗК та його складовіuk
dc.typeThesisuk
local.conference.locationКиїв-
local.conference.date2024-04-14-
local.conference.nameІнтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій-
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-156-159.pdf255,32 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.