Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29486
Назва: Ресторанне господарство як складова частина готельного бізнесу
Автори: Степанова, О. А.
Ковтонюк, А. О.
Ключові слова: ресторанне господарство
готельний бізнес
Дата публікації: кві-2024
Видавництво: Київський національний університет технологій та дизайну
Бібліографічний опис: Степанова О. А. Ресторанне господарство як складова частина готельного бізнесу / О. А. Степанова, А. О. Ковтонюк // Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій : збірник матеріалів ІІІ Всеукраїнської науково-практичної конференції, м. Київ, 14 квітня 2024 року. – Київ : КНУТД, 2024. – С.159–162 .
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29486
Розташовується у зібраннях:Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу (ТГРБ)
Інтеграція науки і освіти: розвиток культурних і креативних індустрій

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
зам. 2000 Збірник ІККІ 2024 1 (1)-159-162.pdf255,7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.