Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2953
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Щербак, В. Г. | - |
dc.date.accessioned | 2016-11-07T15:01:29Z | - |
dc.date.available | 2016-11-07T15:01:29Z | - |
dc.date.issued | 2006 | - |
dc.identifier.citation | Щербак В. Г. Створення та використання конкурентних переваг персоналу в сучасних технологіях управління підприємством [Текст] : наукове видання / В. Г. Щербак. — Харків : ХНЕУ, 2006. — 164 c. | uk |
dc.identifier.isbn | 966-676-153-X | uk |
dc.identifier.uri | https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/2953 | - |
dc.description.abstract | Присвячено вдосконаленню процесу управління персоналом підприємства. Подано сучасний підхід до управління якістю праці персоналу підприємства шляхом використання та вдосконалення існуючих і набутих конкурентних переваг кадрового складу та реінжинірингу кадрової роботи підприємства. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Харківський національний економічний університет | uk |
dc.subject | формування конкуретних переваг | uk |
dc.subject | трудові ресурси | uk |
dc.subject | управління якістю праці | uk |
dc.subject | конкурентоспроможність | uk |
dc.subject | кадровий потенціал | uk |
dc.title | Створення та використання конкурентних переваг персоналу в сучасних технологіях управління підприємством | uk |
dc.type | Monograph | uk |
local.subject.faculty | Факультет економіки та бізнесу | uk |
local.subject.department | Кафедра підприємництва та бізнесу | uk |
local.subject.method | 0 | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові видання (Монографії) Кафедра підприємництва та бізнесу (ПБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
20161107_101.pdf | 4,42 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії | |
Cover2016.ZZ_Image006.jpg | Обкладинка | 92,47 kB | JPEG | Переглянути/Відкрити |
20161107_101_TitulZmist.pdf | Титульна сторінка + зміст | 521,89 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.