Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29797
Назва: Organization of the food and beverage services in a hotel
Автори: Akhmedova, Olena
Ключові слова: hotel
hospitality
Food and beverage services
restaurant
services
Дата публікації: 2023
Бібліографічний опис: Akhmedova O. O. Organization of the food and beverage services in a hotel / O. O. Akhmedova // Tourism and Hospitality in Conditions of Digital Economy: Problems and Perspectives : monograph / K. Naumik-Gladka, O. Sushchenko, O. Stryzhak et al. – Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2023. – P. 133-161.
Source: Tourism and Hospitality in Conditions of Digital Economy: Problems and Perspectives
Короткий огляд (реферат): The issues of the tourism and hospitality industry growth prospects in the digital economy, the features and specifics of digitalization of business processes, the relationship between the travel and tourism competitiveness index and world digital competitiveness ranking, the use of modern information systems and technologies as well as quality management, internet marketing and advertising in the tourism and hospitality businesses have been considered.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29797
Faculty: Навчально-науковий інститут культури і креативних індустрій
Department: Кафедра туризму та готельно-ресторанного бізнесу
ISBN: ISBN 978-966-676-857-8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ахмедова_Організація_харчування_в_готелі_Розділ монографії.pdf1,53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.