Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorWang, Ying-
dc.contributor.authorTong, Mingqiong-
dc.contributor.authorCao, Zanxia Cao-
dc.contributor.authorSun, Zeyuan-
dc.contributor.authorDerkach, Tetiana-
dc.contributor.authorLiu, Bo-
dc.date.accessioned2025-06-02T09:40:01Z-
dc.date.available2025-06-02T09:40:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationWang Y. Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor / Y. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu // ChemistrySelect. - 2024. - № 9. - P. 1-8. e202403468.10.1002/slct.202403468uk
dc.identifier.urihttps://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/29832-
dc.description.abstractY. Wang, M. Tong, Z. Cao, Z. Sun, T. Derkach, B. Liu, Decoding the Molecular Mechanism of Sweet Taste of Amino Acids by Their Intrinsic Properties and Interactions with Human Sweet Taste Receptor. ChemistrySelect 2024, 9, e202403468. https://doi.org/10.1002/slct.202403468uk
dc.language.isoenuk
dc.subjectMolecular Mechanism of Sweet Tasteuk
dc.subjectAmino Acidsuk
dc.subjectHuman Sweet Taste Receptoruk
dc.subjectмолекулярний механізм солодкого смакуuk
dc.subjectамінокислотиuk
dc.subjectлюдський рецептор солодкого смакуuk
dc.titleDecoding theMolecularMechanism of Sweet Taste ofAmino Acidsby Their Intrinsic Properties andInteractions with HumanSweet TasteReceptoruk
dc.title.alternativeРозшифровка молекулярного механізму солодкого смаку амінокислот через їхні внутрішні властивості та взаємодію з людським рецептором солодкого смакуuk
dc.typeArticleuk
local.contributor.altauthorВан, Їн-
local.contributor.altauthorТон, Мінцьюн-
local.contributor.altauthorЦао, Цзанся-
local.contributor.altauthorСунь, Цзеюань-
local.contributor.altauthorДеркач, Тетяна-
local.contributor.altauthorЛю, Бо-
local.subject.sectionСоціально-гуманітарні наукиuk
local.sourceWiley-Blackwell Publishing Ltduk
local.subject.facultyФакультет хімічних та біофармацевтичних технологійuk
local.identifier.sourceВидання, які входять до міжнародних наукометричних БД Scopus та Web of Scienceuk
local.subject.departmentКафедра промислової фармаціїuk
local.identifier.doi10.1002/slct.202403468uk
local.subject.method1uk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації (статті)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
!5_2024_Sun_Decoding_the_Molecular_Mechanism_of_Sweet_Taste_of.pdfосновна стаття3,48 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.